fbpx
 

Yritys-turvallisuus konsultointi & kartoitukset

Yritysturvallisuus
konsultointi & kartoitukset

Yritysturvallisuus

Yritysturvallisuus

Yritysturvallisuus on paljon muutakin kuin työturvallisuutta tai yrityksen tietoturva-asioita. Yritysturvallisuus on yrityksen kaikkien toimintojen turvallisuutta. Yritysturvallisuustoiminnalla voidaan suojata yritykselle tärkeitä arvoja kuten henkilöitä, tietoa, mainetta, omaisuutta tai ympäristöä niihin kohdistuvilta riskeiltä. Yritysturvallisuuden keskeinen tehtävä on edistää yrityksen kilpailukykyä ja parantaa tuottavuutta. Turvallisuusjohtaminen on osa normaalia yrityksen johtamista. Tavoitteena ei ole erillinen turvallisuustoiminto, vaan yrityksen toiminnan jatkuvuuden, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden varmistaminen kaikissa tilanteissa, luonnollisena osana yrityksen riskienhallinnan kokonaisuutta.

Lähde: Elinkeinoelämän keskusliitto

  • Henkilöstö­tur­vallisuus
  • Kiinteistö- ja toimitila­tur­val­lisuus
  • Pelastustur­vallisuus
  • Tuotannon ja toiminnan turvallisuus
  • Ympäristö­tur­vallisuus
  • Tietoturvallisuus
  • Väärinkäy­tösten ja poikkeamien hallinta
  • Varautumisen ja kriisinhallinta
  • Työturval­lisuus (työterveys­huolto ja työsuojelu)

Turvallisuusratkaisut voivat olla myös yksinkertaisia ja edullisia.

Turvallisuuden laiminlyönnit ovat aina kalliita ja yrityksen imagolle haitallisia. Turvallisuus on osa yrityksen laatujärjestelmää ja tuottaa myös asiakkaalle lisäarvoa.

Palvelumme yritysturvallisuuteen

Koskevat tarpeesi sitten mitä turvallisuuden osa-aluetta hyvänsä, voit olla meihin luottamuksellisesti yhteydessä.

Palvelumme yritysturvallisuuteen

Koskevat tarpeesi sitten mitä turvallisuuden osa-aluetta hyvänsä, voit olla meihin luottamuksellisesti yhteydessä.
Turvallisuuskartoitus
Turvallisuusuhkiin ja niiden seurauksiin toimintanne kannalta tehty kokonaisvaltainen tai rajattu kartoitus. Uhkien tunnistaminen, riskien arviointi ja käsittely ovat keskeinen edellytys yritysturvallisuuden tavoitteiden ja keinojen määrittämiselle ja mitoittamiselle sekä tilattaville palveluille. (Esim. tiedätkö, mitkä ovat tietoturvallisuuden puutteesi? Ettet maksa turhasta!)
Turvallisuus- ja tietoturvakonsultointi
Autamme yrityksiä päivittämään ja kehittämään yrityksen eri turvallisuuteen liittyviä osa-alueita. Kyse voi olla yksittäisestä tilanteesta, havaitusta riskistä tai ongelmasta, esim.:
- turvallisuusohje ulkomailla matkustamiseen
- yritykseen kohdistuva häirintä
- toiminnan jatkuvuussuunnitelma
- yrityksen tietosuojakäytänteet ja tietojen hallinta GDPR:n mukaisesti
Turvallisuustietoisuuden lisääminen
Turvallisuusajattelun tulisi olla osa normaalia päivittäistä toimintaa. Turvallisuustoiminnan kehittämiseen ja turvallisuustietoisuuden lisäämisen voi olla tehokkaampaa käyttää ulkopuolista asiantuntijaa. Johdolle, henkilöstölle ja sidosryhmille suunnattavissa oleva koulutus.
Turvallisuuden huomioiminen toiminnassa, tilaratkaisuissa tai projekteissa
Meillä on koulutus sekä kokemusta turvallisuusaditoinneista ja kohteiden turvallisuussuunnitelusta. Mikäli teillä on erityisiä tarpeita saavuttaa Kansallisen turvallisuusviranomainen NSA:n Katakri 2020:n vaatimukset, voimme auttaa teitä tässä projektissa.
lakitoimisto lappeenranta taloushallinto

Erikoisosaajat käytössäsi

Yritysturvallisuus on laaja kokonaisuus. Meidän kanssamme yhteistyössä toimii erikoiskoulutettuja turvallisuusalan virkamiehiä tai asiantuntijoita. Kokoamme tarpeita varten erillisen tiimin tarpeittesi mukaan. Sinulle ja yrityksellesi tämä näyttäytyy yhtenä ammattimaisena palveluna.

Toiminimi: 3Economix Oy  

Y-tunnus: 3205558-3  

VAT-numero: FI32055583 

3economix

© 3Economix Oy

010 212 8171
Seuraa meitä myös somessa!